-
I skål 1 vispas ihop 3dl vispgrädde med 2 tsk. vaniljsocker.
-
I skål 2 vispas ihop 3 st äggulor med 2 dl strösocker och 200 gr. Philadelpiaost.
-
I skål 3 vispas 3 st äggvitor till ett hårt skum. Vispen måste vara helt ren.
-
Tag fram en form med avtagbar kant smula sedan Digestive kex i botten tills
den är helt täckt.
-
Rör därefter ihop skål 1 och 2, och vänd sedan försiktigt ner det hårda skummet
från äggvitorna i den färdiga blandningen.
-
Häll sedan blandningen i formen och smula lite Digestive kex över.
-
Ställ in formen i frysen i minst 4 timmar.
-
10-15 minuter före servering tar du fram din Cheesecake.
-
Dekorera den gärna med skurna skivor av Kiwi eller någon annan frukt som
du tycker om.
Hoppas den också blir din favorit. Thomas